Hoe werkt het Bedrijven

Op deze pagina kunt u zien hoe u zich kunt registreren, zodat u voor uw opdracht of project de juiste ZZP’er met de kwaliteit vindt die u zoekt.

Van iedere ZZP’er die op www.vind-een-ZZPer.nl staat vermeldt, zijn de BTW en KvK nummers gecontroleerd, zodat u weet  dat u met betrouwbare ZZP’ers uw opdracht of project kunt vervullen.

Het registreren en het plaatsen van opdrachten is gratis.

 

 1. Klik op de homepage op de button “registreren”.
 2. Vink “Een opdracht plaatsen” aan.
 3. Vul uw e-mail adres in die u wilt gebruiken voor uw account. Op dit mailadres zal de ZZP’er ook contact zoeken met uw bedrijf, ook als u de ZZP’er benaderd via de website zal de ZZP’er dit mailadres door krijgen.
 4. Vul een eigen verzonnen wachtwoord in (minimaal 6 karakters) en herhaal deze.
 5. Vink “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden” aan als u het eens bent met de Algemene voorwaarden, deze kunt vinden als je op de link “Algemene voorwaarden” klikt
 6. Klik op “Volgende stap”.
 7. Vul de verplichte velden in.
 8. Klik op opslaan, als alles juist is ingevuld krijgt u een melding dat u succesvol bent geregistreerd.
 9. Als u nu onderaan de pagina, “klik hier” aanklikt dan komt u direct in uw account, hier kunt u direct uw opdracht plaatsen of kijken in “mijn opdrachten”, hier zal de geschiedenis te zien zijn welke opdrachten er in het verleden geplaatst zijn, ook kunt u hier kiezen of u een opdracht actief of non-actief wilt zetten.
 10. Opdracht aanmaken, Vul de verplichte velden in en klik op “Opdracht plaatsen”.
 11. Als u de opdracht heeft geplaatst, dan kunt u in uw account bij mijn opdrachten kijken, om eventueel de opdracht aan te passen.
 12. Als u de opdracht van de site wilt verwijderen dan haalt u het vinkje actief in de opdracht weg, de opdracht is nu verwijderd. Wilt u de opdracht weer plaatsen vink dan actief weer aan en de opdracht is weer geplaatst op de website.
 13. Als u een opdracht heeft geplaatst, dan zal deze alleen te zien zijn in de sector die u gekozen heeft.

 

Hoe vind ik een ZZP’er:

Op de Homepage kunt u bij de sectoren de ZZP’ers vinden die staan ingeschreven, u zult in de zoekmenu’s aan de linkerkant alleen de vakgebieden en provincies zien die ook daadwerkelijk staan ingeschreven. Klik op “Vind een ZZP’er” en zoek de kwaliteit die u zoekt bij uw opdracht of project.

 

 

Reviews en recencies.

U heeft de mogelijkheid om een recensie over de ZZP’er te schrijven, die bij het persoonlijke profiel van de ZZP’er op de website zichtbaar zal zijn, Vind een ZZP’er zal de echtheid van de recencie controleren, om zo onterechte recensies te voorkomen.

 

Als opdrachtgever kunt u nadat er een opdracht is uitgevoerd, een review geven aan de ZZP’er over de uitgevoerde werkzaamheden dmv de bekende 5 sterren,  Vind een ZZP’er zal ook hier controle op uitvoeren.

 

Onbetrouwbaarheid melden.

U kunt als opdrachtgever op de website aangeven bij de ZZP’er, dat de ZZP’er onbetrouwbaar is, ook dit zullen wij controleren en indien noodzakelijk contact met u opnemen, mocht het zo blijken dat de ZZP’er echt onbetrouwbaar is dan is Vind een ZZP’er gerechtigd om deze ZZP’er van de site te verwijderen, de ZZP’er zal hier over ingelicht worden.

 

Wij bedanken u voor de inschrijving en hopen dat wij met de website een goede bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf, wanneer u ZZP’ers nodig heeft die de kwaliteit hebben maar ook betrouwbaar zijn om uw opdrachten en projecten succesvol te laten verlopen.

 

Wij wensen u veel zakelijk succes toe.

 

Met vriendelijke groet:

 

www.Vind-een-ZZPer.nlRegistreer direct