Hoe werkt het

Voor bedrijven / particulieren

Op deze website kunt u vrij zoeken naar de zelfstandig professional die u geschikt vind voor uw opdracht, u hoeft zich niet te registreren en zit daardoor zit u ook nergens aan vast.

Van alle zelfstandig professionals is gecontroleerd of zij staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Om een zelfstandig professional te contacten, hoeft u alleen maar bij het juiste vakgebied te kijken en daarna de juiste rubriek en provincie te selecteren, en u krijgt de zelfstandig professionals die ingeschreven staan op uw keuze.

Het kan voorkomen dat u tijdens het kiezen geen keuzeselectie krijg bij de filters, dit  betekent dat er dan ook geen zelfstandig professional staat ingeschreven bij uw keuze.

Als u de juiste zelfstandig professional heeft gevonden, dan kunt u direct in zijn profiel contact opnemen met de zelfstandig professional.

Zo heeft u simpel en snel de juiste professional. Vergeet niet om een review achter te laten nadat u gewerkt heeft met deze zelfstandig professional, zij zullen dit zeer op prijs stellen.

 

Voor zelfstandige professionals

Op deze pagina kunt u zien hoe u zich kunt inschrijven, zodat u zichtbaar bent voor potentiele opdrachtgevers en andere zelfstandig professionals (waar u mee kunt samenwerken bij grote opdrachten).

De kosten om op de site te staan, bedraagt €60,-- ex BTW per jaar. 

Wij voeren 1 x per jaar een controle uit of iedere inschrijver nog bestaat, zo niet dan wordt deze kosteloos verwijderd, dit zullen wij ook met diegene communiceren.

Profiel aanmaken

  1. Klik op de button  Inschrijven” of “registreren”.
  2. Vul je e-mail adres in die je wilt gebruiken voor jouw account. Op dit mailadres zal de opdrachtgever ook contact zoeken.
  3. Vul een eigen verzonnen wachtwoord in en herhaal deze.
  4. Vink “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden” aan als je het eens bent met de Algemene voorwaarden, deze kun je vinden als je op de link “Algemene voorwaarden” klikt.
  5. Vul jouw persoonlijke gegevens in en klik op “opslaan”.
  6. Na het opslaan krijg je de pagina “Account registratie voltooid” .
  7. Vul je persoonlijke gegevens verder in, dit zal je helpen om een opdrachtgever een goed inzicht te geven in jouw kwaliteiten en betrouwbaarheid.
  8. Je staat nu ingeschreven en bent direct zichtbaar voor potentiele opdrachtgevers.
  9. Je hebt een validatie-mail ontvangen, vergeet deze mail niet te valideren,  dit kan enige tijd in beslag nemen.

Dit is belangrijk voor als u de volgende keer inlogd, u krijgt dan een bericht dat u moet valideren, dit is voor ons een controle dat het mailadres echt is.

Alles wat je hebt ingevuld in jouw profiel zal ook te zien zijn in het profiel, heb je bijvoorbeeld geen website dan zal er bij jouw profiel ook geen veld “website” staan. Mocht je later wel een website hebben dan kun je dit aanvullen in jouw profiel, dan zul je zien dat de “website knop” wel is toegevoegd.

 

Reviews en recencies.

Bedrijven zijn in de mogelijkheid om een recensie over jouw te schrijven, die bij jouw persoonlijke profiel op de website zichtbaar zal zijn, Vind een zelfstandig professional  zal de echtheid van de recencie controleren, om zo onterechte recensies te voorkomen.

De opdrachtgever kan nadat er een opdracht is uitgevoerd, een review geven aan de uitgevoerde werkzaamheden dmv de bekende 5 sterren,  Vind een zelfstandig professional zal ook hier controle op uitvoeren.

Onbetrouwbaarheid melden.

Bedrijven kunnen aangeven op de website bij een professional, dat de professional onbetrouwbaar is, ook dit zullen wij controleren, mocht het blijken dat de professional echt onbetrouwbaar is dan is Vind een zelfstandig professional gerechtigd om deze professional van de site te verwijderen, de professional zal hier over ingelicht worden.

Wij hopen dat u veel opdrachten zal krijgen via onze website.

Veel succes, 

 

 Registreer direct