Over ons

Op deze website zal het zeer makkelijk zijn voor bedrijven en particulieren om de juiste zzper / zelfstandigprofessional te vinden voor een opdracht of klus.

De website www.vindeenzelfstandigprofessional.nl is gemaakt door zelfstandig professionals voor zelfstandig professionals, wij weten dan ook als geen ander dat het lastig is om nieuwe opdrachtgevers te zoeken voor werk, en dat het voor opdrachtgevers lastig is om de juiste kwaliteit te zoeken, die benodigd is om een project of opdracht goed uit te voeren, d.m.v dit platform hebben wij als doel dat opdrachtgevers en zelfstandig professionals elkaar snel en simpel weten te vinden.

Het doel van www.vindeenzelfstandigprofessional.nl  is om ervoor te zorgen, dat wij een betrouwbaar en helder platform bieden, voor zowel opdrachtgevers als zelfstandig professionals.

Voor opdrachtgevers, zodat u weet dat er op de website alleen maar hardwerkende betrouwbare professionals / zzpers staan ingeschreven die de kwaliteit kunnen leveren die u nodig heeft voor het werk wat u wilt laten uitvoeren.

Voor zelfstandig professionals / zzpers, omdat opdrachtgevers weten dat zij op de website de juiste professionals met de juiste expertise zullen vinden.

Als www.vindeenzelfstandigprofessional.nl staan wij open voor suggesties of opmerkingen over de website, zodat wij ten alle tijden kunnen verbeteren. Mocht u een suggestie of opmerking hebben laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@vindeenzelfstandigprofessional.nl

Ga naar “hoe werkt het” om te zien hoe u zich kunt inschrijven.

Met vriendelijke groet;

Het vind een zelfstandig professional team.Registreer direct