Wie ben ik?

Na jaren diverse sporten te hebben beoefend en een aantal Nederlandse titels te hebben behaald in de hardloopsport wil ik mijn ervaringen en kennis graag overbrengen. Voeding heeft mij altijd geïnteresseerd, zeker in combinatie met sporten. Intensief sporten eist veel van je spieren en een massage met regelmaat geeft je de juiste ontspanning. Verschillende opleidingen in sport, voeding en massage heeft mij er toe gezet om een gezonde leefstijl over te willen brengen naar anderen.

Expertises omschrijving

Sportinstructeur voor: bootcamp-, wandel-, hardloop-, personal trainingen en RPM instructeur. Masseur voor: Ontspanning-, intensieve- en cupping massage. Voedingsadviseur.

Expertises ervaring

  • Sportinstructeur

  • Masseur

  • Voedingsadviseur

Werkervaring

Ruim 10 jaar les gegeven in een sportschool als RPM instructeur en als hardlooptrainer bij een atletiekvereniging.Sinds 2013 zelfstandig ondernemer in het verzorgen van: bootcamp trainingen voor volwassenen en kids, intensieve wandeltrainingen en personal trainingen. Persoonlijke afslankbegeleiding in trajecten van 3 maanden inclusief personal training, tevens verzorg ik voedingsadviezen bij een sportschool. Sinds 2012 masseur zowel in mijn eigen praktijk als bij een sportschool.

Portfolio

Contact